Workshop-ok

Tanfolyam ismertető

Ipari alpintechnikai módszerek alkalmazására jogosít belföldön, munkairányító felügyelete alatt.

Kinek ajánljuk?

Alpintechnikai ismeretekkel nem rendelkező jelentkezőknek ajánljuk, akiknek munkájuk során az alpintechnikai módszerek alkalmazása szükséges feltétel lehet. (pl.: roncsolásmentes anyagvizsgálat, villamossági szerelések, ellenőrző és felülvizsgálati munkák, tisztító karbantartó munkafolyamatok, stb).

Mit tartalmaz?

Az alapfokú tanfolyam tartalmaz minden olyan alpintechnikai módszert, egyéni védőeszköz ismeretet és kötélrögzítési gyakorlatot, ami ahhoz kell, hogy hozzáértő munkairányítás és felügyelet mellett, a képzett szakember megközelítse a munkavégzés helyét, pozícionálja magát a munkavégzés ideje alatt, majd biztonságosan elhagyja a magasban lévő munkaterületet.

A tanfolyam időtartama

Az ipari alpinista segéd tanfolyam időtartama 40 óra (5 nap).

Helyszín
Részvételi feltételek

A tanfolyam idejére a szükséges egyéni védőeszközöket mi biztosítjuk a jelentkező számára.

A tanfolyamon való részvétel feltételei az alábbiak:

Vizsgáztatás

A képzés elméleti és gyakorlatai vizsgával zárul. Az elméleti vizsga írásban, a gyakorlati vizsga a teljes gyakorlati ismeretanyag önálló végrehajtásának ellenőrzésével történik.

Tanúsítvány

Sikeres vizsgát követően a résztvevők számára tematikával alátámasztott vizsgaigazolást, kétnyelvű tanúsítványt és fényképes igazolványt állítunk ki. Sikertelen vizsga esetén az újra vizsgázásra ingyenesen lehetőséget biztosítunk.

Érvényesség

A kiállított vizsgaigazolások, a harmonizált nemzetközi gyakorlat figyelembe vételével, valamint az Alpindustry minőségbiztosítási követelményei alapján három évig érvényesek.

A lejárt vizsgaigazolások újraérvényesítésének feltétele, egy ismeretfrissítő tréninget követő gyakorlati vizsga sikeres teljesítése.

Alpindustry garancia

Amennyiben bármely résztvevő számára az általánosan meghatározott képzési idő a felkészüléshez nem elegendő, automatikusan és térítésmentesen biztosítjuk a további gyakorló oktatási napokat.

Ennek szükségét a tanfolyami csoportot vezető oktató állapítja meg, a vizsgára bocsátás feltételeként.

alpindustry GARANCIA 100%
Bizonytalan vagy?
Minden tanfolyamunk egyben nyílt nap is

Ha csak megnéznéd, hogy neked való-e egyáltalán, díjmentesen meghívunk megfigyelőnek a következő tanfolyamra, és minden kérdésesdet megválaszoljuk. Előzetesen egyeztess velünk telefonon, vagy e-mailben!

Ki is próbálnád?

Jelképes díj ellenében megfigyelő helyett próbaidőre aktív résztvevője lehetsz a tanfolyamnak! Felszerelünk, kötélre mehetsz, és ha kiderül, hogy nem a Te világod, nem kell egy teljes tanfolyam díját kockáztatnod. Ha érdekel az ez a lehetőség, a részletekért keress minket!

Jelentkezés

Ipari alpinista segéd tanfolyamok indulnak Miskolcon és Budaörsön indulnak, de bizonyos tanfolyamok a megrendelő telephelyén is lebonyolíthatók.
A következő tanfolyam dátumával és díjával kapcsolatban keress minket az alábbi elérhetőségeinken!

Írj nekünk!
Írj nekünk, és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!
Hívj minket!
Oktatással kapcsolatos kérdések:
Szabó Levente +36 30 758 5658 Tanfolyamszervezés:
Szabó László +36 30 758 5656