Zárt térben való biztonságtechnikai oktatás
Tanfolyam ismertető

Beszállással végzett munkának minősül minden olyan tevékenység, melyet valamilyen emberi tartózkodásra nem tervezett berendezés belsejében vagy zárt térben behajlással, annak belsejében való tartózkodással kell végrehajtani.

Az oktatás célja

A zárt térben történő munkavégzés veszélyei és kockázatai fokozott körültekintést igényelnek a munkahelyi munkabiztonság és egészségvédelem szempontjából, a munkacsoport tagjaira és vészhelyzet esetén a mentési feladatot végrehajtók számára is. Az oktatás célja, hogy az ilyen környezetben dolgozó szakembereket előzetesen felkészítsük a biztonságos munkavégzés végrehajtására, valamint a vészhelyzetek megfelelő és gyors kezelésére.

Mit tartalmaz?
A tanfolyam időtartama

Az oktatás időtartama minimum 2 nap. Az oktatás időtartama egyeztetés szerint, helyszín és eljárás szerint változhat.

Helyszín
Részvételi feltételek

Fontos! A gyakorlati kurzusok, fokozott fizikai megterhelést, az oktatás speciális helyszíne jellegzetes mentális terhelést (pl: klausztrofóbia) jelenthetnek a résztvevők számára. A jó kondíció, és fizikai erőnlét a sérülésmentes felkészülés alapja, és a sikeres vizsga feltétele.

Vizsgáztatás

A képzés elméleti és gyakorlatai vizsgával zárul. Az elméleti vizsga írásban, a gyakorlati vizsga komplex limitált munkafeladat végrehajtásának ellenőrzésével történik.

Tanúsítvány

Sikeres vizsga esetén a résztvevők számára tematikával alátámasztott vizsgaigazolást, és oktatási jegyzőkönyvet állítunk ki. Munkáltatói igény esetén, az oktatás tényét a rendszeresített munkavédelmi oktatási naplóba is bevezetjük.

Érvényesség

A kiállított vizsgaigazolások, a harmonizált nemzetközi gyakorlat figyelembe vételével, valamint az Alpindustry minőségbiztosítási követelményei alapján egy évig érvényesek.

A lejárt vizsgaigazolások újraérvényesítésének feltétele, egy ismeretfrissítő tréninget követő gyakorlati vizsga sikeres teljesítése.

Alpindustry garancia

Amennyiben bármely résztvevő számára az általánosan meghatározott képzési idő a felkészüléshez nem elegendő, automatikusan és térítésmentesen biztosítjuk a további gyakorló oktatási napokat.

Ennek szükségét a tanfolyami csoportot vezető oktató állapítja meg, a vizsgára bocsátás feltételeként.

alpindustry GARANCIA 100%
Bizonytalan vagy?
Minden tanfolyamunk egyben nyílt nap is

Ha csak megnéznéd, hogy neked való-e egyáltalán, díjmentesen meghívunk megfigyelőnek a következő tanfolyamra, és minden kérdésesdet megválaszoljuk. Előzetesen egyeztess velünk telefonon, vagy e-mailben!

Ki is próbálnád?

Jelképes díj ellenében megfigyelő helyett próbaidőre aktív résztvevője lehetsz a tanfolyamnak! Felszerelünk, kötélre mehetsz, és ha kiderül, hogy nem a Te világod, nem kell egy teljes tanfolyam díját kockáztatnod. Ha érdekel az ez a lehetőség, a részletekért keress minket!

Jelentkezés

Tanfolyamok Miskolcon indulnak, de bizonyos tanfolyamok a megrendelő telephelyén is lebonyolíthatók.
A következő tanfolyam dátumával és díjával kapcsolatban keress minket az alábbi elérhetőségeinken!

Írj nekünk!
Írj nekünk, és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!
Hívj minket!
Oktatással kapcsolatos kérdések:
Szabó Levente +36 30 758 5658 Tanfolyamszervezés:
Szabó László +36 30 758 5656