Faápolás kötéltechnikája tanfolyam

Tanfolyam ismertető
A képzés célja
Mit tartalmaz?
A tanfolyam időtartama

Teljes időtartam: 10 nap

Helyszín
Részvételi feltételek
A tanfolyam minimum 4 fő jelentkezése esetén indul.
Vizsgáztatás

A képzés elméleti és gyakorlatai vizsgával zárul. Az elméleti vizsga írásban, a gyakorlati vizsga a teljes gyakorlati ismeretanyag önálló végrehajtásának ellenőrzésével történik.

Tanúsítvány

Sikeres vizsgát követően a résztvevők számára tematikával alátámasztott vizsgaigazolást, kétnyelvű tanúsítványt és fényképes igazolványt állítunk ki. Sikertelen vizsga esetén az újra vizsgázásra lehetőséget biztosítunk.

Érvényesség

A kiállított vizsgaigazolások, a harmonizált nemzetközi gyakorlat figyelembe vételével, valamint az Alpindustry minőségbiztosítási követelményei alapján három évig érvényesek.

A lejárt vizsgaigazolások újraérvényesítésének feltétele, egy ismeretfrissítő tréninget követő gyakorlati vizsga sikeres teljesítése.

Alpindustry garancia

Amennyiben bármely résztvevő számára az általánosan meghatározott képzési idő a felkészüléshez nem elegendő, automatikusan és térítésmentesen biztosítjuk a további gyakorló oktatási napokat.

Ennek szükségét a tanfolyami csoportot vezető oktató állapítja meg, a vizsgára bocsátás feltételeként.

alpindustry GARANCIA 100%
Bizonytalan vagy?
Minden tanfolyamunk egyben nyílt nap is

Ha csak megnéznéd, hogy neked való-e egyáltalán, díjmentesen meghívunk megfigyelőnek a következő tanfolyamra, és minden kérdésesdet megválaszoljuk. Előzetesen egyeztess velünk telefonon, vagy e-mailben!

Ki is próbálnád?

Jelképes díj ellenében megfigyelő helyett próbaidőre aktív résztvevője lehetsz a tanfolyamnak! Felszerelünk, kötélre mehetsz, és ha kiderül, hogy nem a Te világod, nem kell egy teljes tanfolyam díját kockáztatnod. Ha érdekel az ez a lehetőség, a részletekért keress minket!

Jelentkezés

A faápolás kötéltechnikája tanfolyamok Miskolcon indulnak.
A következő tanfolyam dátumával és díjával kapcsolatban keress minket az alábbi elérhetőségeinken!

Írj nekünk!
Írj nekünk, és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot!
Hívj minket!
Oktatással kapcsolatos kérdések:
Szabó Levente +36 30 758 5658 Tanfolyamszervezés:
Szabó László +36 30 758 5656